Aciu podetz vère es grafics de resultats dera enquesta Sus eth Palai de Gèu.

 

% en es responses / % en les respostes / % en las respuestas

 

AR: Valora de 0 a 10 er estat generau des installacions deth Palai

CAT: Valora de 0 a 10 l’estat general de les instal·lacions del Palai

CAST: Valora de 0 a 10 el estado general de las instalaciones del Palai

 

_____

 

AR: Eth Palai de Gèu da servici a tota era poblacion dera Val e ei imprescindible sustòt pera promocion esportiua dera nòsta joenesa. Pense aurien de collaborar Ajuntaments e Conselh Generau d’Aran entà mantíe-lo dubèrt ath 100% ?

CAT: Eth Palai de Gèu dóna servei a tota la població de la Val i és imprescindible sobretot per a la promoció esportiva del nostre jovent. Pensa haurien de col·laborar Ajuntaments i Conselh Generau d’Aran per a mantenir-lo obert al 100% ?

CAST: El Palai de Gèu da servicio a toda la población del Valle i es imprescindible sobre todo para la promoción deportiva de nuestra juventud. ¿Piensa deberían de colaborar Ayuntamientos y Conselh Generau d’Aran para mantenerlo abierto al 100% ?

_____

 

AR: Vò que se trabalhi en naui Plans de melhòr gestion e comercializacion entà reactivar eth Palai ?

CAT: Vol que es treballi en nous Plans de millor gestió i comercialització per a reactivar el Palai ?

CAST: ¿Quiere que se trabaje en nuevos Planes de mejor gestión y comercialización para reactivar el Palai ?

_____

 

AR: Era Pista de Gèu forma patinaires, fomente er oquèi, arrecèb stages, competicions e torisme. Dubèrta comporte eth 33,19% des ingressi deth Palai e eth 18,75% dera despena. Crees cau mantíe-la e fomentà-la ?

CAT: La Pista de Gel forma patinadors/es, fomenta l’hoquei, rep stages, competicions i turisme. Oberta comporta el 33,19% dels ingressos del Palai i el 18,75% de la despesa. Creus cal mantenir-la i fomentar-la ?

CAST: La Pista de Hielo forma patinadores/as, recibe stages, competiciones y turismo. Abierta comporta el 33,19% de los ingresos del Palai y el 18,75% del gasto. ¿Crees que hay que mantenerla y fomentarla ?

_____

 

Ere un senzill formulari de Google que podie auèr hèt quinsevolh persona e qu’a corrut sustòt a traués des contactes particulars des mobils pendent quinze dies.

Era Assemblada d’Amassa de Vielha e Mijaran treigué abantes dus comunicats introductoris.

Eth deth 09/07/2020 https://www.aranamassa.org/2020/07/09/palai-de-geu/

Eth deth 10/07/2020 https://www.aranamassa.org/2020/07/10/assemblada-de-vielha-e-mijaran/

Era intencion ei compartir informacion, crear debat e arremassar opinion des ahèrs municipaus de manera dubèrta e participatiua, en tot sajar d’orientar entà qui les cau préner decissions.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies