Dus mesi dempús dera declaracion der Estat d’alarma per causa deth COVID19, trobam a mancar auer informacion actualizada dera realitat deth nòste municipi. Mos agradaria saber quina a estat era afectacion a enterpreses, autonoms, treballadors e families, entà poder atier es besonhs de vesins e vesies. Vos demanam de dedicar 5 menutes a aumplir aguesta enquèsta entà poder, damb es vòstes responses, ajudar a hèr un municipi melhor. Era enquèsta ei totauments anonima e un còp acabat, se publicaran es resultats entà que toti ac pogatz consultar.

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies